USE OF CRYOSCOPIC RESEARCH METHODS FOR MERCHANDISING APPRAISAL OF PRODUCTS
Abstract
Cryoscopic properties of tomatoes plasma as sensitive objects to low temperatures are researched. Search and scientific substantiation of the identified signatures for ground and hothouse tomatoes are performed.
References
Смоляр В. І. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів / В. І. Смоляр // Проблеми харчування. – Київ. – 2007. – № 2. – С. 15-21.
Телеснин Р. В. Молекулярная фізика / Р. В. Телеснин. – М. : Высшая школа, 1965. – 297 с.
Харнед Г. Физическая химия растворов электролитов / Г. Харнед, Б. Оуэн – М., 1952. – 629 с.
Ефимов П. В. Предельный парциальный мольный объем одноатомных ионов в растворах / П. В. Ефимов // Вестник ХНУ. – Харьков. – 2008. – Вип. 16 (39). – № 820. – С. 303-306.
Кругляков П. М. Физическая и коллоидная химия : Учебное пособие / П. М. Кругляков, Т. Н. Хаскова. – М. : Высшая школа, 2005. –319 с.